Tunebite Platinum

Tunebite Platinum

Tunebite Platinum

Fjern DRM, konverter video og musik til andre filformater og download online film fra Netflix, Hulu, Viaply, TV2 Play osv. med Audials Tunebite Platinum.


Tunebite Platinum er et udvidet og opgraderet version af Tunebite Premium, der indeholder flere funktioner og muligheder for at håndtere din multimediasamling og kraftigt udvide den med mere musik og film.


Konvertering af filformater

Konvertering af filformater

De primære funktioner i Tunebite Platinum er fortsat at håndtere multimedia filformater indenfor video og lyd. Med Tunebite Platinum kan du konvertere alle typer af lyd- og videofiler til andre, tilsvarende, filformater alt efter dit behov. Har du f. eks videoer liggende i AVI eller MKV, så kan du med Tunebite Platinum konvertere dem til en mobil enhed som iPhone, iPad, smartphone osv – eller du kan konvertere imellem diverse lyd- og videoformater som f.eks AVI til MKV, AVI til MP4, MP4 til AVI osv. Du kan også frit konvertere imellem alle de velkendte lydformater som f. eks MP3, WMA, WAV, FLAC osv.


Fjern nemt DRM

Fjern nemt DRM

Alt den musik og alle de film du konverterer med Tunebite Platinum bliver automatisk frigjort fra kopibeskyttelser som bla. DRM-beskyttelsen. DRM er en kopisikring som bla. bliver pålagt musik downloadet fra TDC Play eller indkøbt via iTunes Store. Tunebite Platinum bryder aldrig kopisikringen på ulovlig måde, men skaber en unik kopi af hvert musiknummer eller film uden DRM-beskyttelsen - du kan nu frit kopiere og overføre din musik og film.


Download streamet musik og film

Download streamet musik og film

Ved siden af disse primære funktioner er Tunebite Platinum i stand til at udvide din musik- og filmsamling betydeligt med gratis indhold. For det første kan Tunebite Platinum rippe og downloade musik fra online streaming tjenester som Spotify og gemme musikken i separate lydfiler i f. eks MP3 lydformatet. Funktionen er ikke kun begrænset til Spotify, men fungerer med alle typer af musiktjenester som streamer musik til din PC som Grooveshark, Wimp fra Telenor osv.


For at udvide din filmsamling kan Tunebite Platinum optage og downloade film, TV-udsendelser, TV-serier og Blockbuster hits fra online filmtjenester som Netflix, Hulu, Viaplay. TV2 Play og mange flere. Tunebite Platinum lader dig gemme hver film som en separat film i et brugervalgt videoformat som f. eks MP4 eller AVI.

Hvis du for alvor ønsker et softwareprogram som kan håndtere og konverterer alle din multimedia filformater og samtidigt bibringer mere musik og film til din samling, så er Tunebite Platinum uundgåeligt til formålet.

Forfatter:

Quickbar

 • Tunebite Premuim

  Tunebite Premium

 • Audials One

  Audials One

 • Tunebite Platinum

  Tunebite Platinum

 • Audials Moviebox

  Audials Moviebox

 • Radiotracker

  Radiotracker

Software Load

"Tunebite er den bedste måde at frigøre musik, lydbøger og film fra DRM beskyttelse og konvertere dem til et ønsket filformat."

Techmynd.com (09/09)About.com

"Kvaliteten på den konverterede musik og videofilm er helt i top!"

about.com (12/07)


PC Go

"Konverteringen af DRM beskyttede filer er hurtig og pålidelig."