Radiotracker

Radiotracker

Radiotracker

Find præcis den musik du ønsker fra online radiostationer og download musikken i MP3 lydformatet


Alle de nyeste hits, alle de største kunstnere og bands, enhver musikgenre - du kan downloade det alt sammen med Radiotracker, gratis og lynhurtigt!

Udvid din musiksamling

Udvid din musiksamling

Radiotracker serverer alverdens musik på et sølvfad for dig og lader dig nemt udvide din musiksamling. Med adgang til over 50.000 online radiokanaler, så sørger Radiotracker for at din musiksamling bliver komplet. Bliver et stykke musik afspillet på Internettet, så kan Radiotracker fange det til dig!

Største kilde til musik

Største kilde til musik

Radiotracker er siden 2004 blevet udviklet til noget nær det perfekte program til at finde og downloade musik. På nuværende tidspunkt har Radiotracker adgang til 50.000 online radiokanaler, 870.000 unikke album og 10 millioner unikke MP3 sange. Blot af den grund er Radiotracker elsket af musikfans verden over.

Hvorfor er Radiotracker sе effektivt?

Hvorfor er Radiotracker sе effektivt?

Radiotracker sørger løbende for at inkluderer nye online radiokanaler i sit repertoire. På den måde kan intet musik undslippe Radiotracker og brugeren af Radiotracker finde præcis den musik han/hun leder efter.

Separate MP3 lydfiler

Separate MP3 lydfiler

Når du benytter Radiotracker til at finde og downloade musik, så kan du være sikker på at hver enkel sang bliver gemt i en separat MP3 lydfiler. Du skal ikke bekymre dig om at udklippe sange eller foretage dig yderligere - Radiotracker klarer det hele for dig.

Fordelen ved online radiostationer

Fordelen ved online radiostationer

Hvis du køber musik viaTDC Play, Telenor Wimp eller iTunes, så vil du opleve at musikkens kvalitet er i 192 kbit/s eller 256 kbit/s. Det er standard for den slags musik og acceptabelt at lytte til, bare du ikke skruer alt for højt op. Tilgengæld, så er musikken fra online radiostationer på hele 320 kbit/s og derfor giver det ekstra god mening at downloade din musik på denne måde. Så ikke nok med at du får musik i en bedre kvalitet - du sparer også penge ved gratis at downloade musikken fra online radiokanaler i stedet for at købe den via f. eks iTunes.


Mangler din musiksamling noget?

Mangler din musiksamling noget?

Du kan bede Radiotracker om at analyserer din eksisterende musiksamling og skabe en "ønskeliste" ud fra de sange og kunstnere som mangler i at gøre samlingen komplet. Radiotracker kan også komme med anbefalinger til lignende kunstnere i den samme genre som du ville have interesse i at stifte bekendtskab med.

Fordele ved Radiotracker

 • Optager og downloader individuelle sange fra Internetradioer til MP3, WMA og AAC
 • Har adgang til en database med over 50.000 Internetradio stationer
 • Kan søge efter musik baseret på genre, land, kunstner og kvalitet
 • Downloader musik i høj kvalitet, 320 kbit/s
 • Tilføjer ID3 tag til alt downloadet musik
 • Den downloadede musik kan konverteres til MP3, WMA, AAC, OGG, FLAC og WAV
 • Kan skabe en "ønskeliste" ud fra din eksisterende musiksamling
Forfatter:

Quickbar

 • Tunebite Premuim

  Tunebite Premium

 • Audials One

  Audials One

 • Tunebite Platinum

  Tunebite Platinum

 • Audials Moviebox

  Audials Moviebox

 • Radiotracker

  Radiotracker

Software Load

"Tunebite er den bedste måde at frigøre musik, lydbøger og film fra DRM beskyttelse og konvertere dem til et ønsket filformat."

Techmynd.com (09/09)About.com

"Kvaliteten på den konverterede musik og videofilm er helt i top!"

about.com (12/07)


PC Go

"Konverteringen af DRM beskyttede filer er hurtig og pålidelig."