Om ophavsret

Kopiering af artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på Tunebite.dk websitet, der er stillet til rådighed for visning/læsning er ulovligt. Du må gerne udprinte enkelte kopier til dit eget private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation

Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside - www.tunebite.dk - med tydelig kildeangivelse. Du er også velkommen til at linke direkte til underliggende materiale på hjemmesiden, blot du anvender korrekt kildeangivelse.

Der må ikke linkes på en måde, så Tunebite.dk website kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået aftale med os.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Tunebite.dk er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som Tunebite.dk linker til.

Tunebite Fjern lovligt DRM fra din musik og film med Tunebite, der også konvertere dine filer til et ønsket format.

Konverter din DRM musik til MP3 lydfiler som du frit kan disponerer over. Dine film og videoer kan du til AVI, WMV, MP4, H.264 osv.


Læs mere »

Download

Audials One Download alt musik og alle film fra nettet med One, der finder alt musik til dig og fjerner DRM.

One kan finde alt musik og alle de film du begærer, så du nemt kan downloade direkte til din PC og overføre det til mobile enheder uden begrænsning.


Læs mere »

Download

Tunebite Platinum Fjern DRM, konverter video og musik til andre filformater og download online film fra Netflix, Hulu, Viaply, TV2 Play osv. med Audials Tunebite Platinum.

Audials Tunebite Platinum er en opgraderet udgave af Premium-udgaven og indeholder langt flere funktioner og muligheder.


Læs mere »

Download

Audials Moviebox Audials Moviebox er det perfekte program til download af online film og videoer, så du kan få de nyeste film på din PC helt gratis.

Alle online tjenester som streamer film til din PC kan Audials Moviebox nemt downloade indhold fra som de nyeste film, TV-serier, tegnefilm, TV-udsendelser, TV-serier og meget mere.


Læs mere »

Download

Radiotracker Med Radiotracker kan du optage den nyeste musik fra Internetradioer og gemme musikken i MP3 lydfiler.

Find alt den nyeste musik med Radiotracker og download det! Radiotracker hjælper dig med at optage og downloade alt musik som bliver spillet via online radiostationer til MP3 lydfiler.


Læs mere »

Download

Software Load

"Tunebite er den bedste måde at frigøre musik, lydbøger og film fra DRM beskyttelse og konvertere dem til et ønsket filformat."

Techmynd.com (09/09)About.com

"Kvaliteten på den konverterede musik og videofilm er helt i top!"

about.com (12/07)


PC Go

"Konverteringen af DRM beskyttede filer er hurtig og pålidelig."